Costo Kangasmaski

€16.00

Availability: In stock

Costo kangasmaski on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaasta. Kangasmaskimme on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Huomaathan, että kangasmaski ei ole standardoitu.


• Pestävä ja uudelleenkäytettävä
• Mitat: 8 cm x 23 cm
• Päällikangas: Denim, 100 % puuvilla
• Vuori: 70 % polyesteri / 30 % puuvilla
• Kiinnitys: Säädettävä kuminauhalenkki
• Pesuohjeet: 60 astetta (kutistuma noin 5-7%)
• Valmistusmaa: Viro

Avatulla tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Toimitus:

Kirjekuori (postilaatikkoon) 1-2 kpl
Pikkupaketti (postilaatikkoon) 3 kpl
Postipaketti (nouto lähipostista) 4+ kpl

Ilmainen toimitus Suomeen!

KÄYTTÖSUOSITUKSET

Kangasmaskimme ei ole henkilönsuojain tai kirurginen suu-nenäsuojain, eikä se anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Pue puhdas maski puhtain käsin.

Pidä maski puhtaana, äläkä kosketa maskia käytön aikana.

Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.

Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin.

Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 60 asteessa.

Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.

Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Pysy kotona ja hoida vain välttämätön asiointi kaupassa. Jos olet karanteenissa, älä poistu kotoa. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.

Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.

Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa maskia helpommin.

Älä tuputa maskin käyttöä kenellekään. Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta. Likainen maski voi aiheuttaa terveyshaitan.
SKU: FAS00667
 

About Costo

Meillä Costolla laatu, ekologisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä. Uskomme että laatu kestää. Sen vuoksi kaikki tuotteemme ovat tehty laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu ajattomiksi. Käyttämämme kankaat ovat huonekalu- ja muotiteollisuuden ylijäämämateriaaleja, puuvilla on joko kierrätettyä tai luomua. Vaalimme henkilökohtaisia suhteita tekijöihimme ja pyrimme pitämään tuotannon mahdollisimman lähellä meitä. Tuotteemme valmistetaan Yliullavassa ja Kaarinassa, sekä Tallinnassa.